The Illusionists esinejad tunnistavad: sageli tuleb seda tööd tehes riskida eluga! Loos lõppenud!

Broadway ajaloo suurima publikumenuga maagiaetendus The Illusionists, mis on üle maailma piletitulu rekordeid purustanud, jõuab 5.-7. aprillil nüüd ka Tallinnasse Alexela Kontserdimajja. Kuidas vahetada kahe minuti jooksul 16 korda riideid või põgeneda käeraudadesse aheldatuna veealusest kirstust vaid mõne hetkega? Need ja palju teised uskumatud lood on vaid väike osa maailma kuulsamate mustkunstnike igapäevast. Kui maagiline on 8 parima mustkunstniku igapäev tegelikult, uurisid Seitsmesed nendega Milanos kohtudes.

LOOS LÕPPENUD! Palju õnne Artur! Aitäh kõikidele osalejatele! NB! Võitjaga võetakse ühendust!

Maagiaetenduse The Illusionists toimub Tallinnas Alexela Kontserdimajas 4. aprillil kell 20.00!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10310651[/embed]

Kommentaarid puuduvad