Vägev! Inger valiti muusikatööstuse uudiskirjas nädala uustulijaks

Seitsmesed

Eesti Laulu konkursil ka välismaalastele silma jäänud Inger valiti A&R Worldwide muusikatööstuse uudiskirjas nädala uueks artistiks, vahendab Menu.

A&R Worldwide uudiskiri on üks populaarsemaid muusikatööstuse väljaandeid üle maailma, mis igal nädalal vahendab selle valdkonna sõnumeid ja tutvustab ka uusi tulijaid muusikas. Sel nädalal on esmakordselt fookuses Eesti artist Inger.

Uudiskirjas tuuakse välja Ingeri unikaalset häält ja oskus hingepuudutavalt esineda. Samuti jagatakse lugejatele Ingeri Eesti Laulu konkursil osalenud lugu "Coming Home", mille produtsent on Karl-Ander Reismann.

Tänu nädala artistiks valimisele kõlab Ingeri „Coming Home” rohkem kui 70 raadiojaamas üle maailma.

Refereeritud ERR Menu'st

 

Kommentaarid puuduvad