Ohhoo! Erki Savisaar väisas vabariigi aastapäeva vastuvõttu uue kaasaga

Seitsmesed

Edgar Savisaare riigikogu liikmest poeg Erki Savisaar tutvustas vabariigi aastapäeva vastuvõtul üldusele oma uut armastatut Gert Üprust. Erki Savisaar kinnitas “Seitsmestele”, et koos on oldud juba sügisest alates, kuid enamat ei soovinud eraelu kommenteerida, leides, et kui kaasa soovib, siis kommenteerib ise.


Foto: VPK

Aastaid Saaremaal elanud Gert Üprus on vanaema poolt Briti päritolu ning teda on nimetatud ka saarlaste Robin Hoodiks, kuna varasemalt on tegelenud palju heategevuse ja nõrgemate aitamisega. Tegemist on valimisliidu Saarlane endise esimehega, kes möödunud aasta sügise hakul Keskerakonda astus. Samuti on naine aidanud agaralt Erki kampaaniat teha. Gerdil on varasemast suhtest kolm last, Erki Savisaarel on pea 19 aastat kestnud abielust Margit Savisaarega kaks last.

Kommentaarid puuduvad