Täna
23. apr
15...22
2...7
Homme
24. apr
10...21
2...7

Meelelahutus

5MIINUST lajatab: kui 11aastased saadavad sõnumeid "sure ära, neeger", siis tekib küsimus, mis siin riigis toimub?

Foto: Robin Roots/Delfi
12:46 19. märts 2019
Autor: Seitsmesed

Skandaalne räpipunt 5MIINUST üldiselt oma muusikas ja intervjuudes poliitilisi teemasid ei puuduta, kuid viimase aja olukord riigis on ka muusikud tagajalgadele ajanud ning usutluses Õhtulehele tunnistati, et hetkel loodav koalitsioon pole neile vastuvõetav.

"Kui Pärtelpoeg (blogija Kristina Pärtelpoeg – toim.) ja Sissi saavad 11aastastelt Instagrami sõnumeid „sure ära, vastik neeger”, siis tekib küsimus, et mis toimub?" ütles koosluse üks tuntumaid liikmeid Estoni Kohver, kes tõdeb, et EKRE populaarsust oleks saanud ka ennetada.

"Ma võtaks pigem iga kell parlamendi, kus oleks 101 geist pagulast kui üks Ruuben Kaalep, lisas ta. "See, et ta oli nimekirjas ja sai riigikokku, on juba süsteemi viga," nõustus temaga ka Põhja-Korea.

Loe täispikka intervjuud Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?