Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

Meelelahutus

Kirsti Timmer paneb südamele: vastsündinute fotosid ei tohiks sotsiaalmeedias jagada

Foto: Kuvatõmmis, facebook.com/kirsti.valdsteintimmer
13:30 22. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Teletoimetaja ja raadiohääl Kirsti Valdstein-Timmer tegeleb aktiivselt ka esoteerikaga jagades oma mõtteid ja teadmisi sellest valdkonnast blogi vahendusel ka oma lugejatega. Oma viimases sissekandes paljastab Timmer mitmeid aspekte, mis teadmatuid maagiahuvilisi ohustada võivad.

Nimelt valmistab Kirstile muret see kui pöördutakse tema poole palvega laduda kaarte lastele, mida ei tohiks kunagi teha. "Alaealistel on kaitse peal, sünniga saadud, neile kaarte lugedes võtan ma kaitse maha, lähen sellest ju läbi." Kirsti lisab juurde, et kaarte võib panna vaid puuetega lastele ja ainult tervise osas, kuna neil puudub teatud kaitse.

Muu hulgas hoiatab Timmer vastsündinute fotode jagamise eest sotsiaalmeedias. "On maid, kus ei öelda kunagi isegi lapse nime ega õiget sünniaega kellelegi, on teine nimi ja teine sünnipäev, et pahatahtlik ei saaks mõjutada, aga meil postitavad õnnelikud lapsevanemad vastsündinute fotosid Facebooki!" imestab ta.

Loe täispikka postitust Timmeri blogist


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!