Filmiguru soovitab: “Five Feet Apart” on tõeline pisarakiskuja, olge valmis emotsioonidekarusselliks!

TV3

Saade ning üritustesari “Filmiguru” toob vaatajateni igal nädalal kaks filmi, mida tasuks vaadata Forum Cinemas kinos või TVPlay Premiumis.Filmisõbrad Meelis Roll ja Richard Järvi võtavad ette filmid, nende arvustused ja treilerid ning vürtsitavad seda kõike nii enda soovituste, kriitika kui ka hea huumoriga. Vaatajad saavad teada, millised filmid tasuks oma nädalavahetuse veetmiseks plaani võtta. 

Selle nädala saade keskendub nii romantiliste draamade kui ka fantaasiapõnevike teemale. Saame teada, mida võib oodata Forum Cinemas kinodes startivast “Five Feet Apart” ehk “Kolm Sammu Sinuni” filmist ja TVPlay Premiumi soovitatud “Kuningas Arthur: Mõõga legend” filmist. Vaata, millist kriitikat ja kiidusõnu on Meelisel ja Richardil sel nädalal vaatajatele soovituseks jagada!

Lisaks on peagi käes Forum Cinemas kinodes ka “Filmiguru” järjekordne üritus publikule. Järgmine sündmus toimub 8. mail kell 17.20, kus vaadatakse seiklusfilmi "Pokémon: detektiiv Pikachu" Coca-Cola Plaza 2. saalis. Külalisi ootavad üllatused, enne filmi algust toimub suur auhinnaloos ning kohal on fotograaf, kes suurepärase õhtu jäädvustab. Auhinnaloos ja film algavad kell 18.00. Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT! 

„Filmiguru“ igal reedel TVPlays!

Vaata sellenädalast episoodi!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/3-10318871[/embed]

Kommentaarid puuduvad