Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

Meelelahutus

Hitihoiatus! Karl-Erik Taukar ja Ivo Linna rõõmustavad fänne ühise uue palaga

Foto: Kert Saarma/Delfi
14:38 23. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Karl-Erik Taukar, Ivo Linna ja Supernova andsid välja ühise suvise pala nimega "Loomulik sarm".

Laul räägib sellest, kuidas elus laval hakkama saada, kasutades selleks enda loomulikku sarmi ning empaatiat. Ivo Linna on lavalaudu vallutanud juba 52 aastat. See on meeletu kogemus ja arsenal, mida annab Eestis võrrelda vaid vähestega. Karl-Erik Taukar on Linna muusika suur austaja ning temal seisab see teekond veel ees.

Loo viisi on teinud Ifi viimaste suurhittide "Suur Loterii" ja "Saame kokku" autor ning ansambel Supernova laulja Rainer Michelson. Teksti on kirjutanud Feliks Kütt. Pala on kokku miksinud ja masterdanud Johannes Lõhmus. Lugu salvestati Slim Music Stuudios ja Matrix Stuudios, vahendab Kroonika.

Ivo Linnal täitub sel aastal 70. eluaasta, mille raames toimub juunist juulini juubelituur üle Eesti. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!