Tallinnas toimub suve suurim huumorifestival Luige Nokk

Seitsmesed

Tallinnas Lennusadama välialal toimub 7. juunil kell 16 suve suurim huumorifestival Luige Nokk, Lennusadama välialal, tuues kahe päeva jooksul lavadele Eesti huumoriparemiku, vahendab BNS.

Festivali programmi kuuluvad stand-up koomikute etteasted, tuntud Eesti filmid ja telesaated, kohtumised näitlejate ja autoritega ning palju head muusikat.

Esimesel õhtul esinevad Jarek Kasar, Kalev Kruus, Toomas Vara, ansambel Kaire Vilgats ja 7 kosilast, puhkpilliorkester The Tomahawck Brothers, Jaan Pehk, Cool D, Robin Juhkental, Lauri Pihlap, Lauri Liiv ja Kait Kall. Festivali teisel päeval on laval Andrus Vaarik, Bläck Rokit, Heino Seljamaa, Sepi Kumpulainen, Henrik Normann, Öed, Mattias Naan, Tigran Gevorkjan, Winny Puhh ja paljud teised.

Festivalialal on kaks lava, avatud kohvikud ning esinemisi on võimalik jälgida ka suurtelt ekraanidelt.

Korraldaja avaliku ürituse loa taotluse on kooskõlastanud päästeameti Põhja päästekeskus, politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuur, Tallinna keskkonnaamet, Tallinna kommunaalamet, Tallinna kultuuriamet, Tallinna linnaplaneerimise amet, Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet, Tallinna transpordiamet, Põhja-Tallinna valitsus ning Tallinna linnakantselei.

Kommentaarid puuduvad