Pühajärve Jaanituli 2019 tõstis Eesti muusika au sisse

Seitsmesed

Sel nädalavahetusel toimus legendaarne Pühajärve Jaanituli. Avapäeva õhtul rokkis esmakordselt live-bändiga mõminaräppar Nublu. Põnevaid esinejaid jagus nii ranna- kui ka pealavale.

Lisaks Nublule astusid avapäeval üles Pluuto,Tanel Padar, Karl-Erik Taukar,2 Quick Start, Öed, Beebilõust ja Macky Gee.

Pidu toimus nii rannalaval kui ka pealaval, kus esinesid Smilers, Terminaator,Shanon, Liis Lemsalu, Watewa, 5 Miinust, Raha. Pesu. Karud ja Tomorrowlandi muusikafestivali üks tähelepanuväärsemaid esinejaid Salvatore Ganacci.

Pühajärve Jaanitule osavõtt oli sel aastal rekordiliselt suur. Pühajärve Jaanituli pakkus taas naudingut nii festivalipublikule kui ka artistidele, sest kiidusõnu rekordilisele publikuhulgale jagati nii lavalt kui ka sotsiaalmeedias.

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele sai Pühajärvel end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada looduskauni Pühajärve kohal benjihüppeid ning lõbutseda lugematutel atraktsioonidel.

Vaata fotosid peost siin!

Kommentaarid puuduvad