Jaanijärgne turgutus! Grete Klein läheb suvele vastu uue väljakutsega

Seitsmesed

"Padjaklubi" staar Grete Klein teatab sotsiaalmeedias, et alustab suve uue väljakutsega. Nimelt otsustas kaunitar järgmised nädal aega traditsioonilisele Eesti jahutoidule kamale pühendada.

“Veel paar aastat tagasi poleks ma uskunud, et mina osalen väljakutses, mille tõttu peaksin iga päev kama sööma!” kirjutab Grete oma viimase pildi saateks Instagramis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mul on kama!????????‍♀️???? Veel paar aastat tagasi poleks ma uskunud, et mina osalen väljakutses, mille tõttu peaksin iga päev kama sööma! ???? Aga olen tõsiselt seda maitsvat ja tervislikku toitu armastama hakanud???? Lausa nii palju, et andsin endale lubaduse nädal aega järjest ja iga päev täpselt ühe kamasmuuti tarbida ja sellega @tartumill kamasmuutide väljakutsest osa võtta ???????? Seega julgustan ka Sind peale suurt jaanimöllu oma keha veidi turgutama ja challenges osalema! ???????????? Lisainfot leiad Tartu Milli Facebooki või Instagrami kontolt @tartumill PS! Võin veel öelda, et juba üsna pea võtan koos Tartu Milliga ette ka ühe ägeda giveaway ????????

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

Klein otsustas, et tarbib nädala jooksul iga päev ühe kamasmuuti. Lisaks kutsub ta teisi samuti väljakutsega liituma, et end peale jaanipäeva natuke turgutada.

Kommentaarid puuduvad