Südamlikud fotod! Anni ja Tomi Rahula tähistasid pulma-aastapäeva

Seitsmesed

24. juunil täitus Eesti Laulu peaprodutsendil Tomi Rahulal ja tema abikaasal Anni Rahulal kuus kaunist abieluaastat. Sel puhul jagas Anni kauneid fotomeenutusi oma elu ühest tähtsaimast päevast ka sotsiaalmeedias.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Rahula (@annirahula) on

Noorte armastus on suur ja nii õhkab Anni nii mõneski vanemas postituses selle üle, kuidas tal ikka Tomiga vedanud on.

“08.04.2011 tutvusin mina selle imelise mehega. Loomulikult kohtusime staadionil, kohtunikena. Võiks öelda, et vedas… aga ta oli ka natukene mu ellu oodatud. Olen lapsepõlvest alates teadnud, et abiellun väga hea mehega – austame, armastame ja hoiame teineteist. Vat sulle positiivset suhtumist ja ellu uskumist. Lahe!”

Palju õnne pulma-aastapäeva puhul ka "Seitsmeste" poolt!

 

Kommentaarid puuduvad