Täna
25. nov
1...10
-5...9
Homme
26. nov
3...9
3...8

Meelelahutus

Lauljatar Kethi Uibomägi muretseb oma välimuse pärast: ma tahaks nutta kui peeglisse vaatan

Foto: Karen Harmes/Pressimaterjal
13:44 27. juuni 2019
Autor: Seitsmesed

Kethi Uibomägi avaldas sotsiaalmeediakanalis Instagram story'd, kus ta kurdab muret oma näonaha seisukorra üle. Naine on teadlik, et paljud naised kannatavad kehva näonaha all ning ütleb, et seda pole mõtet Instagrami filtrite ja paksu meigi alla peita. Lauljatar pöördub enda jälgijate poole murega kust abi saada?

"Ma käisin praegu mehaanilises näohoolduses, sellepärast see punetabki. Aga saate vähemalt aru, kui hull see tegelikult on," räägib Kethi Uibomägi enda story's.


Kuvatõmmis, instagram.com/kethiuibomagi

Lauljatar sõnul on ta saanud palju toredaid ja toetavaid kirju ning ka soovitusi, millest peaks loobuma. „Piimatoodetest ja magusast peaks loobuma. Tunnistan, et lavale ja sünnipäevale toodi šokolaadi. Olen rohkem maiustanud kui tohiks.“


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!