Pühajärve rannakontsertide sarja avab akustilise kavaga Terminaator

Seitsmesed

Lõuna-Eestis Pühajärve rannas alustab 20. juulil rannakontsertide sari, mille avab romantilise akustilise kontserdiga ansambel Terminaator. 

Terminaator on Pühajärvel esinenud iga-aastasel jaanitulel ja teinud seda rokigrupile omaselt väga suurelt - võimendatud muusikainstrumendid, efektne

püroshow ja nii edasi. 20. juulil teeb ansambel 180-kraadise kannapöörde, kui saab näha ning kuulda Terminaatori romantilist ja rahulikku poolt. 

Akustilises võtmes tulevad esitlusele bändi ilusaimad hittlood, teiste seas “Ütle Miks”, “Muinasjutu Mets” ja “Kaitseta”. “Võimalik, et sellist termikat sa polegi veel näinud,” ütles bändi eestvedaja Jaagup Kreem. 

Pühajärve rannakohviku juures toimuv kontserdisari toob lisaks Terminaatorile augustis muinastulede ööl Lõuna-Eestisse Rein Rannapi ja Ott Leplandi. Kontserdil saab kuulata maestro Rannapi varasemat loomingut, mis koostöös Leplandi ja teiste muusikutega on saanud täiesti uue kõla. Lood balansseerivad 1970ndate roki, tänapäevase popmuusika, lüürilisuse ning huumoriga vürtsitatud teatraalsuse vahel.  

20. juulil toimuvale Terminaatori kontserdile on piletid juba müügil Piletilevis ja korraldaja kodulehel.

Kommentaarid puuduvad