Täna
02. juul
17...23
10...17
Homme
03. juul
18...23
10...17

Meelelahutus

Kuressaares algas Baltimaade suurim langevarjulaager Parasummer

Foto: uudised.ee
15:16 13. juuli 2019
Autor: BNS

Saaremaal Kuressaares algas laupäeval Baltimaade suurim rahvusvaheline langevarjulaager Parasummer, mis tähistab sel aastal 20. sünnipäeva. 

Kuni 21. juulini on võimalik langevarjuhüpet ka ise proovida - Kuressaare lennuväljal tandemhüppe tegemine on iseäranis eriline kogemus, sest lisaks vabalangemisele näeb ka suvist Saaremaad 4000 meetri kõrguselt.

Parasummer toob kokku langevarjuspordihuvilisi üle kogu maailma - lisaks eesti sportlastele on langevarjureid Soomest, Lätist, Hollandist, Norrast, Venemaalt, Hispaaniast, Šveitsist, Araabia Ühendemiraatidest, Ühendkuningriigist ja Austraaliast. Osalejaid on sel aastal kokku 160.

Lisaks Eesti Langevarjuklubi kogenud instruktoritele treenivad Parasummeril osalejad koos maailma tipptreeneritega kujundlendamises, freefly’s, kupliakrobaatikas ning tiibkostüümiga lendamises.

Eesti Langevarjuklubi MTÜ on suurima klubiliikmete arvuga ning aktiivseim langevarjuklubi Eestis, kes on oma südameasjaks võtnud langevarjunduse kui spordiala arendamise ja populariseerimise. Eesti Langevarjuklubi liikmed on osalenud aktiivselt erinevate langevarjuspordialade maailma- ning Euroopa rekordites ja mitmetel tiitlivõistlustel, seega on meile esmatähtis pakkuda kõikidele Parasummeril osalejatele võimalust oma oskusi arendada ja uuendada Rahvusvahelise Lennuspordi Föderatsiooni (FAI) poolt aktsepteeritavaid Eesti rekordeid. Parasummer on kuulutatud ka üheks kolmest ametlikust treeninglaagrist Euroopa kupliakrobaatika rekordiks valmistumisel.

Kuressaare lennuväli on 13.-21. juulil kõigile huvilistele avatud. Sissepääs pealtvaatajatele on tasuta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!