Inger vallutab maailma! Hiinas laulis publik suisa kaasa!

Seitsmesed

Eesti Laulul konkursilt hoo sisse saanud INGER andis oma elu esimesed kontsertid Hiinas, Chengdu linnas.

Chengdu linna kultuurifestivali raames korraldatud kontserte külastas kümneid tuhandeid inimesi ja INGERi esinemised võeti väga soojalt vastu. Kusjuures Läti riiki esindas antud festivalil Baltimaade senini edukaim bänd – Brainstorm, vahendab Sky.

Ingeri sõnul oli tal alguses väike närv sees, kuna ta polnud Hiinas varem kunagi käinud ega esinenud ja ei teadnud, kas Hiinas ta muusika rahvale üldse peale läheb. "Õnneks aga oli rahvast uskumatult palju ja inimesed olid nii toredad ja võtsid mu esinemised väga hästi vastu, lauldi isegi kaasa. Siiamaani on tunne imeline!", räägib laulja.

Peagi naaseb Inger Eestisse, et anda kontserdid nii Viru Folgil kui Tallinna Kultuuriöö festivalil.

Refereeritud Sky.ee'st
 

Kommentaarid puuduvad