Täna
14. aug
18...23
7...16
Homme
15. aug
21...27
9...17

Meelelahutus

Ohhoo! Brigitte Susanne Hunt jõudis oma pulmapäevale sammukese lähemale

Foto: Madis Veltman/Delfi
15:30 18. august 2019
Autor: Seitsmesed

Power Hit Radio saatejuht Brigitte Susanne Hunt külastas pulma, kus tal õnnestus kogemata püüda ka pruudikimp. "Jäin vallaliste tüdrukute kogunemisele hiljaks ja tulin viimasena. Siis täiesti suvaliselt potsatas jah minu suunas," tunnistab Hunt Kroonikale. 

Sotsiaalmeedias kirjutas Brigitte, et tema kallimal Ronil on nüüd 364 päeva aega, et naine ära võtta. Hundi sõnul teeb selliseid otsuseid kaasa siiski ise ja survestamine ei aita. "Ron on nii kange, et teda küll keegi või miski survestama ei hakka. Ta kingib sõrmuse siis, kui tema tahab, mitte kui teised tahavad."

Refereeritud Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!