Klõps! Hüvasti šampanja ja piimavannid! Saagim hakkab Soome reality-saates lüpsma ja kündma

Seitsmesed

Anu Saagim osaleb Soomes järgmisel aastal eetrisse minevas reality-saates "Farm Finland", mis tähendab, et šampanjaklaaside ja iluhoolitsuste asemel on tema elus mõneks ajaks esikohal hoopis sõnnikuhark ja laudalehk, vahendab Delfi.

Saate võtted on käimas ning uuel aastal Nelonenil nähtavas saates "Farm" murravad tuntud inimesed end rutiinist ja kaasaegsest mugavusest välja taluellu ning peavad seal igapäevaeluga toime tulles ka erinevates talutöödes võistlema. Saate võitja saab lisaks paljudele kasulikele oskustele ja aule ja kuulsusele ka 30 000 euro omanikuks.

Saates osalevad lisaks Saagimile iluduskuninganna ja modell Sara Chafak, endine suusataja Jari Isometsä, Niko Saarinen, valitsev Miss Soome Alina Voronkova, juutuuber Jaakko Parkkali, suusalegend Juha Mild, laulja Katja Kätkä, räppar ja juutjuuber Chocolate, PR preili Riina-Maija Palander, tippväravavaht Noora Räty ja endine poksija Amin Asikainen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anu Saagim (@anu_saagim) on

Kommentaarid puuduvad