Foto! Erivajadusega inimesed tänavad Andrea Bocellit Arvo Pärdi punktkirjas loominguga

Seitsmesed

Loetud tundide pärast esineb Tallinna lauluväljakul maestro Andrea Bocelli, keda on lava taga ootamas armas ühiskingitus Eesti Seljaajusonga ja Vesipeahaigete seltsilt, Põhja-Eesti Pimedate ühingult ning Arvo Pärdi keskuselt.

Tänasele Andrea Bocelli Tallinna kontserdile on tulemas ka kümned Eesti Seljaajusonga ja Vesipeahaigete seltsi ja Põhja-Eesti Pimedate ühingu liikmed, kes tänuavaldusena kinkisid tenorile punktkirjas kirja, milles tänavad Bocellit oma imelise hääle jagamise eest paljude inimestega üle maailma, ja Arvo Pärdi CD “Lapsepõlve lood” koos punktkirjas lauludega.

Monster Music on koostöös Eesti Seljaajusonga ja Vesipeahaigete seltsiga tekitanud Andrea Bocelli kontserdile spetsiaalse ala ja ligipääsu, kus erivajadusega muusikahuvilised kontserti nautida saavad. 

Maailmakuulus tenor Andrea Bocelli esineb Tallinna lauluväljakul täna, 20. augusti õhtupoolikul. Uksed avatakse kell 16.00 ja kontserdi esimene osa algab 19.00. Reidi tee ehitustööde tõttu on liiklus lauluväljakule häiritud, mistõttu palub korraldaja üritusele varakult
 saabuda. Kontserdi ajal istekohtadele ei pääse, istekohtadele pääseb enne kontserti ja vaheajal. 

Bocelli külalisesinejateks on Kuubal sündinud koloratuursopran Maria Aleida Rodriguez ja Itaaliast Toscanast pärit Ilaria Della Bidia. Kontserdi orkestriks on ERSO ja kooriks Estonia Seltsi segakoor. 
 

Kommentaarid puuduvad