Kohe, kohe! IKEA avab peatselt Eesti e-poe ja väljastuspunkti

Seitsmesed

Rootsi mööblifirma IKEA avab Eesti e-poe ning väljastuspunkti koos näidistesaaliga 29. augustil.

Eesti on esimene riik maailmas, kus IKEA siseneb riiki kõigepealt digitaalselt ehk avab e-poe enne füüsilist poodi. Eesti e-poes on valikus umbes 8000 kodusisustustoodet. Väljastuspunktis on väljapanekus üle 3000 erinevat toodet, millest 200 toodet on saadaval koheseks kaasaostuks, teatas firma.

IKEA Tallinna väljastuspunkti juht Aleksejs Mihailovs ütles pressiteate vahendusel, et otsus siseneda kõigepealt digitaalselt ning rajada väljastuspunkt koos näidistesaaliga tulenes Eesti digitaalsest küpsusest.

Aadressil Peterburi tee 66 avatav väljastuspunkt hõlmab 6000-ruutmeetrist ala, millest 1500 ruutmeetrit moodustab näidistesaal ning planeerimisala ja ülejäänud logistikakeskus. Lisaks pakub IKEA ka kodusisustuseks vajalikke lisateenuseid nagu ruumide mõõtmine, mööbli kokkupanek ning paigaldamine, samuti on avatud teenused äriklientidele.

Kõiki e-poe tooteid on võimalik kulleriga koju tellida või neile ise väljastuspunkti järele minna. Kui e-pood on avatud ööpäevaringselt, siis väljastuspunkt on avatud igapäevaselt kella kümnest hommikul kuni kaheksani õhtul. 

Praegu on enam kui 50 riigis avatud 420 IKEA poodi, Baltikumis on avatud kaks poodi – üks Lätis ning üks Leedus, kus lisaks poele tegutseb ka kaks väljastuspunkti.

Firma teatas Eesti turule tulekust aprilli alguses.

Kommentaarid puuduvad