Getter Jaani ja Eeva Talsi sütitavad noori inspireerivat koolitundi andma

Seitsmesed

Lauljatarid Getter Jaani ja Eeva Talsi kutsuvad õpilasi registreeruma inspiratsioonipäevale “Superstaaridega koolitunnis”. Kohtumisel noortega aitavad artistid 9.-12. klasside õpilastel õpetajate päevaks ette valmistada eriti ägeda koolitunni. 

Getter Jaani leiab, et õpetajate päeval ise õpetaja kingadesse astumine on suurepärane võimalus mõistmaks, milline vägev amet see tegelikult on. “Kui mõtlen tagasi enda koolipäevadele ja õpetajatele, siis ma saan julgelt öelda, et mul väga vedas. Igal õpetajal oli oma kindel meetod, kuidas tund teha huvitavaks ning kuidas võita õpilaste tähelepanu. Ma väga imetlen ja austan neid. Minu tööks ja kireks on laulmine, seega annan parima, et jagada õpilastele pisut lavakogemust ning soovitusi, kuidas publiku tähelepanu võita, kuna õpetajate päeval tuleb ju õpilastel omavanuste ees huvi äratada mitmekümneks minutiks,” selgitas Jaani.

Inspiratsiooniseminarid toimuvad 24. septembril Tartus ja 1. oktoobril Tallinnas. Tartu seminaril on noori innustamas muusik Eeva Talsi ja armastatud õpetaja Eerik Säre Jaan Poska gümnaasiumist, Tallinnas aga lauljatar Getter Jaani ja õpetaja Jaak Juske Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Koos selgitatakse välja, mis teeb ühe koolitunni eriliselt ägedaks ja milliseid nippe publiku võitmiseks tuleb tundi kaasa võtta.

Igast koolist oodatakse osalema 2-liikmelist meeskonda, kes soovitavalt osaleb ka õpetajate päeva korraldamises ja hakkab noorematele koolikaaslastele tunde andma. Innove soovitab koolidel välja valida ühe inimese (nt direktor, huvijuht või mõni õpetaja), kes vastutab kooli registreerimise eest, nii ei teki mitmekordset kirjapanekut.

Registreerimisel tuleb olla kiire, sest mõlemal üritusel on osavõtjate arv piiratud. Registreeri oma kooli esindajad hiljemalt 20. septembrikshttps://www.innove.ee/uudis/getter-jaani-ja-eeva-talsi-sutitavad-noori-inspireerivat-koolitundi-andma/

Ürituste eesmärk on valmistada õpilased ette õpetajate päevaks ning näidata, et õpetaja töö annab noorele väärt kogemuse kogu eluks - liidrioskused, avaliku esinemise oskuse, enesekehtestamise võime ja koostööoskused.

Kommentaarid puuduvad