Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

Meelelahutus

Julge ütlemisega koolitüdruk Kerttu: poliitikud võiksid tegeleda päris probleemidega

Foto: kuvatõmmis/delfi.ee
12:27 06. september 2019
Autor: Seitsmesed

"Kõik poliitikud tegelevad mingisuguste pseudoprobleemidega ja ei keskendu üldse asjadele, mis tegelikult olulised on," räägib Raadio 2 hommikuprogrammis oma kritiseeriva väljaütlemisega palju tähelepanu saanud kooliõpilane Kerttu Parmas.

Kerttu Parmas ütles hiljuti Delfile, et maailmas pole midagi, mis talle eriliselt korda läheb. "Maailm on väga tühi ja mõttetu paik ning inimesed peaksid välja surema, sest on kliimasoojenemine ja kõik poliitikud on nõmedad," põrutas neiu.

Vaata Kertu videot SIIT!

Raadio 2 valis Kerttu nädala tegijaks ning kutsus ta ka stuudiosse oma väljaöeldut kommenteerima.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!