Täna
27. sept
17...22
8...16
Homme
28. sept
14...19
6...14

Meelelahutus

Brigitte Susanne Hunt: tuunimata oleksin aknega brünett kahupea

12:50 10. september 2019
Autor: Seitsmesed

Avalikkus on harjunud raadiohääl Brigitte Susanne Hunti nägema alati viimseni sätitult, meigiga ja kaunis kleidis, kuid naine ei pelga ka oma meigita pale.

Aastaid aknega maadelnud Hunt on aknest vabanenud tänu õigete toodete kasutamisele ja heale kosmeetikule, tervislikule toitumisele, trennile ja hormoonidest loobumisele. Loomulikult on oma roll ka stressivabal elul.

Brigitte on vastu ühiskondlikule survele kogu aeg meiki kanda. "See on minu jaoks mõistetamatu ühiskondlik ootus, et naised peaksid justkui kogu aeg imeilusad olema. Peaasi, et hügieen on korras ja riided puhtad", kommenteerib naine. 

Loe täispikka artiklit Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!