Video! Liis Lemsalu avaldas uue tantsuhiti “Kehakeel”

Seitsmesed

Liis Lemsalu uus pala „Kehakeel“ on positiivselt nakkav ja pakatab energiast. Viimasele aitab kaasa ka hoogne tantsuvideo.

„Esimesest kuulamisest alates teadsin ma, et just sellist pala oleks mul endale vaja. Minu manager Sandra Sersant nägi veebruaris Anna Puu esitust Soome Muusikauhindadel ja tegi peale seda kõik, et me saaks selle laulu ka minu repertuaari. Lõpuks, kui soomlased andsid rohelise tule, olime me väga põnevil – selle looga oli algusest peale väga eriline tunne sees,“ jagas Liis Õhtulehele antud intervjuus. 

Eestikeelsed sõnad valmisid Liisil koostöös Maian Kärmasega.

"Lugu räägib sellest, kuidas kehakeel ütleb rohkem, kui ükski sõna või lause.“ Liis seob sõnad muusikavideoga: „“Kehakeele“ video on otseses mõttes sõnade visuaalne pilt. Seepärast oli algusest peale selge, et siin videos on vaja tantsu tantsu ja veelkord tantsu.

Kommentaarid puuduvad