Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

Meelelahutus

Vahvad fotod! Lenna Kuurmaa käis koos lastega kartuleid võtmas

Foto: Martin Ahven/Õhtuleht
14:42 12. september 2019
Autor: Seitsmesed

Lauljatar Lenna Kuurmaa avaldas sotsiaalmeedias vahvad fotod, kui temal ja ta perel käed mullas kartuleid noppimas. Naine tunnistas, et pole seda teinud juba 15 aastat, kuid nüüd on see periood lõpule jõudnud ja kartulipõllule võeti kaasa ka lapsed, kelle jaoks oli see aga esimene kord põllul mütata.

"Tänahommikune kartulivõtt. Ja laste esimene kartulivõtt. Nii tore, sai meenutada oma lapsepõlve, kui võeti igal sügisel ette sõit vanavanemate juurde Türile kartuleid võtma. Kogu pere laaditi autosse ja sõit võis alata. Ja nii igal sügisel. Nüüd on sellest möödas oma 15 aastat.. tänavu käisime naabrite juures abiks, järgmisel aastal meil on oma põld! Jeeii," kirjutas Lenna Kuurmaa Instagramis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenna (@lennaofficial) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!