Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

Meelelahutus

Mirtel Pohla ja Toomas Olljumi suhe on läbi

Foto: Erlend Štaub/Õhtuleht
11:38 13. september 2019
Autor: Seitsmesed

Armastatud näitleja Mirtel Pohla on oma elukaaslasest, muusikamänedžer Toomas Olljumist lahku läinud. „See oli meie mõlema rahulik ja teadlik otsus liikuda edasi kumbki oma teed,“ kinnitab Mirtel, kuid suhte purunemise põhjust ta ei avalda.

Mirtel Pohlat ja Toomas Olljumit nähti esmakordselt koos avalikkuse ees 2017. aastal Pimedate Ööde Filmifestivalil. Järgmise aasta kevadel andis Mirtel vahetult enne mängufilmi "Portugal" esilinastust Kroonikale avameelse intervjuu, kus rõõmustas oma õnneliku suhte üle.

Refereeritud värskest Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!