Ugala teater avab 100. hooaja teatraalse peoga

BNS

Ugala teater avab oma 100. hooaja laupäeval esietenduse ning teatraalse peoga.

Kell 17 esietendub Ugala teatri suures saalis Ringo Ramuli lavastus "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" ning seejärel kell 21 on kõik teatrisõbrad oodatud Ugalasse, et hooaja avapeol üheskoos hommikuni tantsida, pidutseda ja juubelihooaeg väärikalt käima lükata.

Peoõhtu peaesineja on kõrge kullaprooviga pop-rock ansambel Mahavok, kes astub Ugalas üles tantsulise erikavaga, mis viib publiku ajarännakule Mahavoki parimate palade saatel. Solistidena esinevad Anet Vaikmaa ja Marten Kuningas.

Peoliste tantsutamise eest hoolitsevad sel õhtul tantsulaagri eestantsijad. Tantsulaager on pöörase nüansiga tantsupidu, kus tantsitakse muusikavideote järgi ja eestantsijatega, kelleks on koreograafid-tantsijad Britt Kõrsmaa, Märt Agu ja Oliver Soomets. Üllatuskülalistena on ette tantsimas ka Ugala näitlejad.

Oma debüüdi teeb sel õhtul uus muusikaline koosseis, mis kannab nime Ugala naiste meeste bänd, kuhu kuuluvad Trad.Attacki! trummar Tõnu Tubli, kitarrivirtuoos Andre Maaker, jalgpallikohtunikust trupijuht Karl Kena ja näitleja Martin Mill. Seda nelikut ühendab tõik, et nende meeste elukaaslased töötavad Ugala teatris. Hooaja avapeol esinemiseks moodustavad nad ainult üheks eksklusiivseks esinemiseks bändi, millega üllatada nii oma elukaaslasi, publikut kui ka ilmselt iseennast.

Teatrisõpradele ei vaja tutvustamist Draamateatri naiskanneldajate ansambel Eluõied, mille algkoosseisu kuulusid Maria Klenskaja, Terje Pennie, Ülle Kaljuste ja Garmen Tabor. Bänd on öelnud, et üheskoos nad enam kunagi üles ei astu, kuid üheks õhtuks moodustatakse vähendatud koosseisus kandleküttebänd Eluõied 2, mille ridades astub publiku ette lisaks Ugala näitlejale Terje Penniele ja Ugala teatri juhile Garmen Taborile ka elektrifitseeritud kandlega huligaanitsev näitleja ja lavastaja Ott Aardam.

Hooaja avapeol astub publiku ette ka terve pikk nimekiri teatraalidest melomaane, kes kõik on seotud Ugala teatriga ja kelle nimed pikemat tutvustamist ei vaja. Parimat tantsumuusikat mängivad sel ööl Tanel Jonas, Ingomar Vihmar, Hilje Murel, Üllar Saaremäe, Erni Kask, Rait Õunapuu ja Karl Robert Saaremäe, Gert Raudsep ja Heivi Saaremets, Luule Komissarov ja Heigo Teder.

Peolisi kostitavad Ugala teatrikohvik, Prike kokteilibaar, Tanel Ingi ja Roodeviku talu sõbrad ning Viljandi vorsti- ja vaadimees Siim Saarsen.

Kommentaarid puuduvad