Suve lõpuks oli Vargamäe külastuskeskust külastanud ligi 6500 inimest

BNS

Filmi Vargamäe külastuskeskust on alates avamisest kuni 31. augustini külastanud ligikaudu 6500 inimest. 

Filmi Vargamäe külastuskeskus oli algselt esimesel hooajal avatud 26. maist 15. septembrini. Külaliste huvi tõttu pikendati lahtiolekut üksikkülastusteks veel septembri lõpuni nädalavahetustel.

"Väljaspool neid aegasid ja pärast septembri lõppu saab keskust jätkuvalt külastada ettetellimisel grupibroneeringutena, kui ilm lubab ja meil giididel võimalik on," rääkis keskuse juht Ingrid Ulst BNS-ile. 

"Hetkel on plaan keskus avada ka järgmiseks hooajaks ja täiendada ekspositsiooni. Samas sõltub keskuse jätkumine pikemas perspektiivis väga ka sellest, kuidas hooned ja rajatised ilmastikule vastu peavad. Hetkel siiski on plaan keskust võimaluste piires edasi arendada, hooneid korrastada, ekspositsiooni arendada ning uuesti maikuus külastuseks valmis olla," lisas Ulst. 

Võrumaal Vastse-Roosa külas asuvas keskuses on olnud külastajatel võimalik omapäi ringi käia. Põhiliste võttekohtade juurde on paigaldatud infotahvlid. Kompleks on unikaalne, sest osa sellest on autentne Eesti talumajapidamine ja teine osa kuulub filmimaailma. 

Kommentaarid puuduvad