Täna
04. juul
14...23
10...16
Homme
05. juul
17...22
11...16

Meelelahutus

Kõrv peale! Laura Põldvere teeb koostööd Aasia tipp-produtsentidega

11:41 03. oktoober 2019
Autor: Seitsmesed

Laura on sellel suvel suutnud täita oma pikaaegse unistuse ning tema muusikalist materjali avaldab nüüdsest välismaine kirjastus Sugarhouse Publishing. Uue muusikalise teekonna suunanäitajaks on lugu “Don't Shut Me Out”, mille on kirjutanud ja produtseerinud Rootsi päritolu Johan Nybäck.


Foto: Pressimaterjal

Loole on valminud ka värske muusikavideo, mille üle on Laura eriti uhke. “Sattusin suve lõpus Viini kaasaegse kunsti muuseumisse ja kogesin seal ühte visuaalsetele eriefektidele ehitatud installatsiooni, mis on nüüd läbi minu kunstilise tõlgenduse ja inspiratsiooni leidnud tee ekraanile.”

Sugarhouse Publishing'i eestvedamisel tuleb novembris välja ka tuliuus Laura album, mis on salvestatud ja produtseeritud väljaspool Eestit. Nende laulukirjutajad ja produtsendid on seni positsioneerinud ennast peamiselt Aasia muusikaturule, omades viimasel neljal aastal Jaapani edetabelites üle 50 esikoha, olles Hiinas Billboard V edetabeli top 10-s ja müües miljoneid albumeid.


Foto: Pressimaterjalid

Laura on figureerinud muusikamaailmas nii jazz-, eksperimentaal- kui popartistina. Viimasena lausa niivõrd edukalt, et temast on saanud möödunud aastakümne enimmängitud artist Eesti raadiojaamades. Ta on täiendanud oma muusikalisi teadmisi nii Bostoni Berklee Muusikakolledžis, Freiburgi Jazz & Rock Schule’is ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. Laura on välja andnud 8 albumit, võitnud Eesti Muusikaauhindade naisartisti tiitli ning esindanud Eestit Eurovisionil kaks korda.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!