Homme
17. juul
18...25
9...15
Ülehomme
18. juul
20...27
9...16

Meelelahutus

Teletorn alustab perehommikutega

Foto: Fred-Erik Kerner/Delfi
12:34 13. oktoober 2019
Autor: BNS

Teletorn alustab taas meelelahutuslike perehommikutega ning juba sel pühapäeval on võimalus ühineda Kvark Katsetajate Klubiga ja võtta osa perekondlikust töötoast.

Temaatiliste perehommikute meisterdamisülesanded on välja töötanud ja viivad läbi populaarse telesaate Rakett69 ülesannete loojad. Oodatud on lapsed alates seitsmendast eluaastast koos perega.

Sellel pühapäeval on kavas hambaharjarobotite ehitamine, 10. novembril torni ehitamine, 12. jaanuaril muna kukutamine, 9. veebruaril purjeauto ehitamine, 8. märtsil vooluringi koostamine ning 12. aprillil multifilmi tegemine.

„Teletorni Kvarkii Katsetajate Klubi on alates oktoobrist iga kuu teisel pühapäeval teletornis toimuv perekondlik töötuba, kuhu on oodatud lapsed alates seitsmendast eluaastast koos oma vanematega, et üheskoos tunnike uurida, avastada ja katsetada,“ ütles teletorni juhataja Jüri Kriisemann. „Eesmärgiks on oma kätega meisterdada ja töötoa lõpuks omandada uusi teadmisi maailma toimimise kohta.“

Ülesanded on välja töötanud ja viivad läbi Rakett69 ülesannete loojad ning need on seotud igapäevase maailma mõistmisega. „Töötoa alguses arutatakse üheskoos teema üle ning seejärel püstitatakse ülesanne. Katsetamise ja ise proovimise teel jõutakse lahenduseni. Töötoad toetavad erinevate õppeainete, valdkondade ja teadmiste vaheliste seoste loomist,“ selgitas Kvarki projektijuht Riin Teugijas. „Hambahari pole pärast töötuba enam kindlasti lihtsalt hambahari vaid hoopis äge robot või midagi kolmandat. Võimalusi on piiritult, tuleb ainult need üles leida“.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!