Loetud päevad! Esimene KFC restoran avab peagi Tallinnas uksed 

Seitsmesed

Eesti suurim meelelahutusettevõte Apollo Group OÜ avab 24. oktoobril Ülemiste keskuses Tallinna esimese Kentucky Fried Chickeni (KFC) restorani.

Apollo Groupi arendusjuhi Mauri Dorbeku sõnul jõudis 2019. aasta alguses Baltimaades KFC restoranide opereerimiseks frantsiisilepingu sõlminud Apollo Group esimese uue kontseptsiooniga KFC restorani avamiseni augustis Lätis Riia Akropole kaubanduskeskuses ja seda tabas meeletu menu. "Käive ületas prognoositut ligi kahekordselt," rääkis Dorbek.

Tallinnas Ülemiste keskuses 24. oktoobril avatavas restoranis on ühendatud tänapäevaselt moodne interjöör KFC klassikaliste ameerikalike väärtustega. Elektroonilised menüüd, iseteeninduskioskid ning võimalus ise ja soovi korral üha uuesti lisatasuta täita oma joogitopse on vaid mõned märksõnadest, mis Eesti esimest KFC restorani iseloomustavad. Lisaks KFC kanatiibadele pakub uus söögikoht laia valikut teistes menuroogadest, alustades suupistetest ja hamburgeritest kuni fritüüritud kanapalade ja magustoitudeni. Kõik road, mida KFC pakub, on valmistatud hoolikalt valitud koostisosadest ning vastavad kõige kõrgematele kvaliteedinõuetele.

"Kanaliha, mida KFC köökides kasutatakse, on alati värske, mitte külmutatud. Kana marineeritakse ja maitsestatakse restorani köögis. KFC kunded võivad olla kindlad, et nad saavad alati nautida parimaid võimalikke maitseelamusi. Põhimõte, et pakutavad road valmistatakse alati ainult kõige värskemast toorainest ning kohapeal, on KFC-s konkurentidest eristanud juba alates aastast 1952," tutvustas Dorbek.

Apollo Group OÜ omandas rahvusvahelise kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi Baltimaades tänavu talvel. Praeguseks on Lätis avatud kaks ja Leedus kolm KFC restorani.

Ühtlasi liidab Apollo Group KFC-i restoranid Apollo Klubi lojaalsusprogrammiga, mis pakub teenuse aktiivsetele kasutajatele märkimisväärseid soodustusi Apollo kinodes, O´Learyse meelelahutuskeskustes, Blenderi mahlabaarides, Apollo kauplustes ja muudes grupi meelelahutusüksustes. 

Apollo Group on Eesti kapitalile kuuluv Baltikumi suurim meelelahutus kontsern, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O´Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistributsiooni ettevôtet Baltic Film Distribution.

Kommentaarid puuduvad