Täna
14. juul
17...21
6...14
Homme
15. juul
18...22
6...14

Meelelahutus

Väike Kristo "Rannamaja" telgitagustest: naised olid lohakamad ja Tiido vastu oleksime võinud kurjemad olla

Foto: TV3
12:55 15. oktoober 2019
Autor: TV3

Eesti viimase aja skandaalseima reality "Rannamaja" üks osalisi Kristo Krüger tunnistab Brigitte Susanne Hundile, et tema arvates oleks võinud skandaalse peomaja elanikud käituda sarikurjategija Hendrik Tiidoga kaamerate ees veel kurjemalt.

Nimelt ei teadnud osalised Tiido vanglakaristusest ja keerulisest kriminaalsest taustast kuni ta oli nendega juba ühe öö "Rannamajas" veetnud. "Me ei olnud üldse kurjad, oleksime võinud veel kurjemad olnud," arvab Kristo, kes oli üks saate osalistest, kes kaamerate ees ütles välja, et Kerli uus väljavalitu peaks saatest lahkuma.

Samuti tunnistab ta, et esimest episoodi oli kõige raskem vaadata, sest kaameranärv andis seal selgelt tunda. Samuti avalikustab ta, et kõige piinlikum oli vaadata neid hetki, kus tuli riided seljast ära võtta, kuid õnneks pole Kristo täheldanud, et ta oleks kurjasid kommentaare enda kohta lugenud.

Saatesse naist otsima läinud mehe sõnul olid õrnema soo esindajad olid "Rannamajas" lohakamad kui mehed, kuid tema jaoks on naiste juures kõige tähtsam nende figuur. Enda juures on ta just kriitiline näonaha suhtes. "Meeste ja naiste suurim stiiliaps on needid ja rõngad," arvab ta.

Uuel tõsielutähel on tulevikuks aga kindlal sihid paigas: 30. eluaastaks soovib ta olla kindlasti abielus. "Lapsi sooviks isegi varem," arvab Kristo.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!