Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

Meelelahutus

Nagu romantiline film: Tanel Padar pani uue loo muusikavideosse lõbusad ja romantilised hetked Laureniga

13:22 16. oktoober 2019
Autor: Seitsmesed

Tanel Padar andis välja muusikavideo oma uuele singlile "Tartust Pariis", mis on artisti sõnul esimene päriselt tema elust jutustav laul.

„Täpselt kaks aastat tagasi käisin ma kihlatuga esimesel deidil,” meenutas Padar. “Kuna olin sel ajal kõrgendatud meedia tähelepanu all, ei olnud mõeldav kohtingut teostada Eestis, sest nii ei oleks meil teineteise seltskonna nautimisest midagi välja tulnud.”

Nii tuligi Padarile täiesti hullumeelne plaan minna õhtust sööma 440 kilomeetrise autosõidu kaugusele. Videost on näha, et toona võetud risk päädis lõbusa reisi ja hingesuguluse leidmisega. Ennastunustavalt lustlik ja romantiline muusikavideo demonstreerib ideaalselt, kuidas koos ollakse üheaegselt nii parimad sõbrad kui ka armunud kaaslased!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!