Kuldnõela võitis moe- ja ehtekunstnik Tanel Veenre

Seitsmesed

Eile alanud Tallinn Fashion Week'i avapeol selgitati välja tänavuse Kuldnõela auhinna omanik, kelleks tituleeriti ehte- ja moedisainer Tanel Veenre.

Kolmapäeva õhtul sai avapaugu seitsmeteistkümnes Tallinn Fashion Week`i moenädal, mis meelitab moerahva neljaks päevaks Kultuurikatlasse ning toob 16.-19. oktoobril lavale Eesti moedisaini silmapaistvamate tegijate loomingu. Moenädala avapäev kulmineerus suurejoonelise Kuldnõela galaga, mille raames anti üle ka tänavused Kuldnõela ja Hõbenõela auhinnad.

Eesti moedisaini auhinnaga Kuldnõel tunnustatakse silmapaistva moelooja järjepidevat tööd vähemalt viimase viie aasta vaates. Silmas peetakse kollektsioonide kvaliteeti ja funktsionaalsust, ajakohasust ja ilu, samuti pööratakse tähelepanu müügiedule ning ekspordivõimekusele. Kuldnõela auhinnale olid tänavu nomineeritud Iris Janvier, Kirill Safonov ja Tanel Veenre, kellest viimane ihaldatud tiitli omanikuks ka sai. Palju õnne!

Kuldnõela nominendid külastasid vahetult enne show'd ka "Duubli" stuudiot, kus esitlesid killukest oma kollektsioonidest. Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid puuduvad