Täna
14. juul
17...21
6...14
Homme
15. juul
18...22
6...14

Meelelahutus

Video! "Rannamaja" Kristo tegi intervjuu oma suurima iidoliga

Foto: Robin Roots/Õhtuleht
11:50 21. oktoober 2019
Autor: Seitsmesed

Mõni aeg tagasi "Duubli" otse-stuudios Anu Saagimilt tööpakkumise vastu võtnud "Rannamaja" Kristo sai oma esimese tööülesandega, milleks oli läbi viia intervjuu Jan Uuspõlluga, kenasti hakkama.

Kuna Kristo ütles, et on pea terve oma elu Jani tegemisi jälginud, isegi parimad artiklid ja palad kokku kogunud, siis oli Saagim veendunud, et noor staarihakatis tuleb ülesandega toime. Staarid kohtusid Kakumäe jahisadama nooblis restoranis Puri. 

Vaata siit, kuidas Kristol läks!

Hiljaaegu külastas "Duubli" stuudiot telesarjast "Rannamaja" tuntust kogunud Kristo Koik, kes tunnistas, et ehitustöö Soomes teda enam ei kõneta ning aeg on kodumaale naasta ja uus väljakutse vastu võtta. "Duubli" toimetus haaras härjal sarvist ja korraldas Kristole otse-eetris töövestluse, mida viisid läbi Õhtulehe veebi loovjuht Anu Saagim ja lauluõpetaja Maiken. Vaata videoloost, kuidas Kristol tööintervjuu õnnestus!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!