Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Meelelahutus

Vau! Rammsteini solist jagas maailmaga Rummu karjääris filmitud muusikavideot

Foto: CLEMENS BILAN/EPA/Scanpix
12:25 04. november 2019
Autor: Seitsmesed

Legendaarse raskeroki kahurväe Rammsteini solist Till Lindemann avaldas lõpuks 2017. aastal Rummu karjääris filmitud muusikavideo. 

Video salvestati pärast 2017. aastal Tallinnas toimunud Rammsteini kontserti. Seal võib näha staari vanas vanglahoones laulmas, kusagilt ilmub välja üsna hirmutava väljanägemisega näkk. Muusikavideo on tõeliselt hästi tehtud ja näitab Rummu karjääri hoopis teises valguses.

Rummu karjäär, ehk endine Rummu vangla, on eraomandis ning suleti avalikkusele 2016. aastal. Toona põhjendati seda rahva liigse huviga ning ala võimetusega massidega toime tulla — hoonete varemetelt tehti vettehüppeid ning kogu olukord osutus tegelikkuses eluohtlikuks.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!