Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Meelelahutus

Lauljatar Kethi Uibomägi hakkab püstijalakoomikuks!

Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht
14:05 05. november 2019
Autor: Seitsmesed

Lauljatar ja saatejuht Kethi Uibomägi üllatas sotsiaalmeedias fänne ootamatu avaldusega kui teatas, et on otsustanud püstijalakoomikuks hakata.

“Nüüd on elu läinud nii, et pärast “Kaks kanget LIVE” saadet, kus tegin väikese killukese stand-upi oma elust, on nii palju huvilisi tulnud, kes soovivad mind erinevatele sündmustele!” sädistas ta rõõmsalt Instagrami story’s. “Ja voilà, kus on soovijaid, seal tulevad ka vastused — olen kirjutanud kokku üksinda stand-up show ja juba mitu esinemist on paika pandud. Päris äge! Ja muuseas selle show kaasautoriks on mu ema, kes aitas mul need minu elu pirnid väga hästi seadistada, seega vahel on kasuks ka, kui oled pedagoogide laps.”


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!