Täna
04. juul
14...22
10...16
Homme
05. juul
17...22
11...16

Meelelahutus

Ups! Suunamudija Martti Hallik jäi palja ihu välgutamise tõttu ilma magusast koostööpakkumisest

Foto: instagram.com/marttihallik
12:16 07. november 2019
Autor: Seitsmesed

Hiljaaegu ajakirjale Anne & Stiil alasti poseerinud suunamudija Martti Hallik on oma suunamudija karjääri jooksul erinevate paljastuste tõttu mitmest koostöökokkulepingust ilma jäänud, kirjutab portaal Sky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martti Hallik (@marttihallik) on

Üks suurimaid kaotusi leidis aset eelmise aasta jaanuaris, kui Hallik postitas Instagrami näiliselt palja tagumiku klõpsu ja jäi ilma neljakohalise numbriga brändidiilist. "Ma polnud foto tegemise ajal tegelikult üldse alastigi! Nutikas emoticon varjas aga strateegilised kohad, jättes vanamoelistele koostööpartneritele hoopis vastupidise mulje," selgitab ta. Mõjuvatest argumentidest hoolimata ei soovinud välismaal asuvad tuntud kaubamärgi esindajad Marttit enam oma reklaamnäoks.

Refereeritud Sky.ee'st.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!