Täna
08. dets
1...6
0...4
Homme
09. dets
3...7
1...7

Meelelahutus

Stockmann avas koos Bocuse d'Or kokkadega värske ilme saanud toiduosakonna Galerii!

Foto: Kalev Lilleorg/Pressimaterjal
13:16 15. november 2019
Autor: Seitsmesed

14. novembril toimus Stockmanni kaubamaja uuenenud toiduosakonna eksklusiivne avamine. Sündmuse rikkaliku menüü panid kokku Eestit maailma kokandusala tippvõistlusel Bocuse d'Or esindanud meisterkokad Vladislav Djatšuk, Heidi Pinnak ja Pavel Gurjanov Stockmann Delikatessi parimatest paladest. Täies ulatuses uuendatud toiduosakond pakub külastajatele varasemast veelgi laiemat valikut kvaliteetseid ja erilisi tooteid. 

Avamispeol sai degusteerida hinnatumaid Eesti juustufarmide tooteid, kõrge kvaliteediga liha- ja kalavalikut ning kohalike väiketootjate põnevaid uusi jooke. Valikust ei puudunud ei kalamari ega otse Itaaliast toodud trühvli seened. 

“Poe valik on väga rikkalik. Leian siit alati inspiratsiooni menüü koostamiseks nii oma restoranikülalistele, aga ka kodusteks eineteks,” märgib Bocuse d'Or kokk Vladislav Djatšuk, kes on peakokk restoranis Mon Repos ja Tchaikovsky. 

“Toit ühendab ja toob inimesed kokku,” sõnab toiduosakonna juhataja Mairika Juhandi ja ütleb, et Stockmanni toidupoe eesmärk on aidata kiire elutempo juures tuua hea toidu ümber inimesed, kes on meile olulised. 

Uuenenud toiduosakonnas on müügil enam kui 15 000 erinevat toodet. Külastajate lemmikud on Stockmann Delikatessi liha- ja kalavalik, aga ka gourmet-leti salatid ja valmistoidud. Täielikult on uuenenud ka pagari- ja kondiitritoodete letid, pakkudes parimate tootjate valikut ning kohapeal valmistatud omatooteid. 

Eksklusiivsel avaõhtul pakkusid Eestit maailma kokandusala tippvõistlusel Bocuse d'Or esindanud meisterkokad Vladislav Djatšuk, Heidi Pinnak ja Pavel Gurjanov rikkaliku valiku Stockmann Delikatess parimatest paladest. Serveeriti enam kui 200 produkti, nende hulgas näiteks: muskaatkõrvitsa salatit Blue kongo kartuli ja ürdidressinguga; delikatess-ohakat ja ufokõrvitsat; hiidkrevette popcornis; õrna pardimaksa pâté’d ning siiakala tartari Stockmanni majaleivaga.

Stockmanni kaubamaja toiduosakonnas töötab kokku 140 inimest, kellest üle poole on enam kui 10-aastase staažiga. Päevas külastab legendaarset toiduosakonda keskmiselt 4000 klienti. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!