Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

Meelelahutus

Imearmas perepilt! Getter Jaani naudib koos tütre ja elukaaslasega päikeselist puhkusereisi

Foto: Krõõt Tarkmeel/ Ajakirjade Kirjastus/Anne&Stiil
17:14 28. november 2019
Autor: Seitsmesed

Mais emaks saanud Getter Jaani on hoidnud pigem madalat profiili hoides fotod oma pisitütrest Emilyst avalikkuse eest peidus. Kuid nüüd otsustas lauljatar fännidega jagada päikeselist klõpsu otse Dubaist, kus kogu pere mõnusalt puhkamas on. 

Fotolt nähtub, et Getteri kauaaegne elukaaslane Ott-Sander Palm kohtleb naist tõelise printsessina. "On see vast puhkus!" kirjutas lauljatar pildile saateks. Pisike Emily naudib samal ajal puhkust varju all ema jalgade turvalises embuses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On see vast puhkus!????❤️???? #dubai #vacation

A post shared by G E T T E R J A A N I (@gettermusic) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!