Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

Meelelahutus

Mänguasjamuuseum avab detsembris mängukarude trolliliini

Foto: Pressimaterjal
11:12 30. november 2019
Autor: Seitsmesed

Laupäeval, 30. novembril, just päev enne detsembri saabumist saavad kõige kiiremad ja kavalamad päkapikud jõuluvana abilistena mänguasjamuuseumi poes enda varusid täiendada. Kõige uuema mänguasjana esitletakse sel laupäeval mängukarude trollibussi, mis on valminud koostöös Trallibussikoondisega.

Mänguasjamuuseumis saab sel laupäeval iga sisse astunu nõu ja abi, kas valida jõulukingiks raamat või trallibuss, väike puust hobune või imekaunis jõuluehe. Nädalavahetusel on kõigil piisavalt aega, et vaadata üle poesahtlite salavarud ning müügikappide kõige tagumised nurgad. Lisaks osatakse muuseumis sedagi öelda, milliseid teatripileteid võiksid päkapikud kingikottidesse poetada ning milliste sussidega on kõige parem aknalaua juurde hiilida.

Kavalate päkapikkude jaoks on jõuluostude soovituslett avatud 30. novembril kella 11-14 ning 14. detsembril kella 11-14. Muuseumi ja Teatri Kodu erilise valikuga kingipoed on avatud kolmapäevast pühapäevani kella 11-18. Muuseumipoodi tulekuks ei pea ostma muuseumipiletit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!