Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

Meelelahutus

Liis Lemsalu on püsiannetaja: mul on kaks nõrkust - lapsed ja loomad!

Foto: instagram.com/liislemsalu
13:57 03. detsember 2019
Autor: Seitsmesed

Täna võtavad paljud vabaühendused üle Eesti ette tegevusi, et annetajatele oma tööd tutvustada. Sel puhul käis "Ringvaate" stuudios lauljatar Liis Lemsalu, kes tunnistas intervjuus, et temagi on heategevusega tihedalt seotud, olles püsiannetaja ning leides igal aastal aina rohkem aega heategevuseks. 

“Mul on kaks nõrkuskohta — loomad ja väikesed lapsed. Lapsed, kes on alles siia ilma sündinud, nii noored, aga neil juba on mingi suur raskus õlul. Ma ei ütle, et minuga kokku saamine on suur lahendus, aga kui see teeb neid natukenegi õnnelikumaks, siis on see väga suur asi ka minu enda jaoks,” rääkis Lemsalu.

Liis tunnistas, et paraku tuleb ajapuuduse tõttu ka paljudest pakkumistest loobuda. "Kõik oleneb sellest, milline on minu graafik. See ongi kõige suurem komistuskivi, miks mõned asjad jäävad tegemata. See on saatuse ja juhuse mäng," selgitas ta ning juhtis tähelepanu sellele, et peamise kirjade koorma saab endale tema mänedžer Sandra Sersant. "Sandra on mulle öelnud küll, et appi, sa ei kujuta ettegi, kui palju neid kirju tuleb. Mind on ainult üks."

Annetamistalguste raames kogub Minu Unistuste Päev annetusi aasta suurimale ja oodatuimale unistuste perepäevale – uusaastapeole – kuhu oodatakse personaalse unistuste päeva saanud lapsi koos peredega. Lisainfot ürituse kohta ja oma annetuse saad teele panna SIIN!
 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!