Fotod! Lauljatar Adele'i äärmuslik kõhnumine tekitab fännides muret

Seitsmesed

Briti lauljatar Adele on viimase aastaga kõvasti kaalu kaotanud ning kui eelmisel sügisel avalikustatud fotodel nägi naine välja tervislik, siis värskeimad pildid tõstatavad küsimuse, et kas megastaar oma kaalulangetusega juba liiga kaugele pole läinud.  

Seekord jäi lauljatar kaamera ette Anguilla saarel Kariibi meres, kus tema reisikaaslasteks eksootilisel saarel olid laulja Harry Styles ja telesaatejuht James Corden.

Kõmufotograafide pildid tekitasid furoori ka Twitteris, kus mitmed kasutajad tunnistasid, et nad ei tunne enam Adele'i äragi. "Kas see on Adele? Keegi andke talle süüa, sest ta näeb välja nii kõhn ja üldse mitte tervislik... Me peaksime muretsema," kirjutas üks murelik fänn.

Vaata fotosid SIIT!

Kommentaarid puuduvad