FOTO: Värske Kuldgloobuse omanik Brad Pitt näitab head vormi

Seitsmesed

Ajakiri W lasi auhindade hooaja puhul välja erinumbrid "Parimad esinemised", mille ühe kaanel on ka mõned päevad tagasi Kuldgloobuse võitnud Brad Pitt, kirjutab Kroonika.

Näiteks avalikustab Hollywoodi suurstaar, et noorena ei soovinudki ta üldse näitlejaks saada. Tema soovis toona leiba teenida hoopis kas kaskadöörina või poksijana.

Kuigi Pitti intervjuu oli väga avameelne ja siiras ning esikaanefoto veelgi uhkem, tundsid mitmed fännid muret tema üpriski kõhnana tunduva keha pärast. "Temast on jäänud alles ainult luu ja nahk," kirjutas üks fänn W ajakirja Instagrami kommentaaridesse.

"Kas ta on haige? Ta näeb välja nagu vanainimene," kirjutas teine huviline kõmulise foto kohta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEST PERFORMANCES | BRAD PITT “I was summoned by the wild and wonderful Quentin Tarantino to his house,” says Brad Pitt, who stars in Tarantino’s Once Upon a Time...in Hollywood. “We went out on his back porch and there was a pretty, clean script and I read it. Several weeks later, I was called back, and that same script was dog-eared, coffee stained, and spaghetti sauced. So many people had been through it. Quentin was on the search to find two guys who would match up well.” Pitt is one of our nine Best Performances cover stars—see them all at the link in bio. - Photography: Juergen Teller Styling: @saramoonves Story: Lynn Hirschberg W VOLUME ONE 2020, THE BEST PERFORMANCES ISSUE

A post shared by W Magazine (@wmag) on

Kommentaarid puuduvad