Mis juhtus? Brigitte Susanne Hunt sai kodulooma omanik olla vaid loetud tunnid

Seitsmesed

Blogija Brigitte Susanne Hunt teatas teisipäeva õhtul sotsiaalmeedia vahendusel, et temast on saanud uhke loomaomanik ning tema kodus elab pisike kiisupoeg Fiona. Paraku pidi Brigitte täna hommikul kurbusega teatama, et koduloom tema juurde ikkagi jääda ei saa.

"Kõik kihluvad ja abielluvad, niisiis minust sai ka ühe Briti lühikarvalise memmeka emme. Nimeks Fiona. Päevakangelane on pisut väsinud sõjast iPhone-i juhtmega, kuid oleme väga õnnelikud!" kirjutas naine oma Facebooki leheküljel.

Kahjuks jäi loomaomaniku õnn üürikeseks, sest juba täna hommikul oli Brigitte sunnitud kassipoja tagasi viima. "Mul lõi esmakordselt välja selline kassiallergia, mida ma ise endal varem näinud ei ole. Silmad paistetavad, punetavad ja sügelevad," kirjeldas Brigitte.


Kuvatõmmis Instagrammist

"Ma peangi oma imelise kiisu tagasi viima. Õnneks leiab ta juba homme uue kodu, sest nad on nii tahetud tõug. No nii kurb," teatas Hunt sotsiaalmeedias.

Kommentaarid puuduvad