Kylie Jenner ja Drake: uus kuum paar?

Seitsmesed

Mõned kuud tagasi jõudis avalikkuseni uudis, et Kylie Jenner (22) oma lapse isast Travis Scott’ist lahku läinud. Nüüd aga levivad uued kõlakad, et Kylie on enda kõrvale leidnud aga hoopis uue mehe ja selleks on väidetavalt ei keegi muu, kui temast 11-aastat vanem muusik Drake, vahendab Buduaar.

Esmakordselt läksid jutud Kylie’st ja Drake’st liikvele pärast oktoobris toimunud räppari sünnipäeva, kus nad enamuse ajast koos veetsid. Ühe allika väitel tantsisid nad omavahel koos ning hiljem veedeti aega privaatses nurgas vesteldes. Teise allika sõnul on Kylie ja Drake aga ainult sõbrad ning räppar käitub kõikide naistega lihtsalt väga viisakalt.

Muusikut ja tõsielustaari on allika sõnul hiljemgi mitmel korral koos aega veetmas nähtud ning väidetavalt on nad ka kohtingul käinud.

Täispikka artiklit saad lugeda portaalist Buduaar

 

Kommentaarid puuduvad