Hertsoginna Catherine avalikustas sünnipäeva puhul armsa foto

Seitsmesed

Täna tähistab 38. sünnipäeva Cambridge'i hertsoginna Catherine, kelle tähtsa päeva puhul avaldas Kensingtoni palee uue pildi, mis näitab, kui tavalist elu tulevane kuninganna elab, kirjutab Kroonika.

Prints WIlliami abikaasa ja kolme lapse ema Catherine kannab alloleval väga maalähedasel, ent imeilusal portreel 130 naela maksvat kampsunit ja lihtsaid teksaseid.

Catherine'i sünnipäev on jäänud natuke varju tänu kolmapäeva õhtul lahvatanud Meghani ja Harry tagasiastumise skandaalile. Väidetavalt said William ja Kate teada Sussexite taandumisest televisiooni teel ning vend ja vennanaine pole nendega sellest varem rääkinud.

Kate tähistab oma sünnipäeva sel nädalavahetusel toimuval peol nende Norfolki häärberis. Väidetavalt on sinna kutsutud ka Rose Hanbury, kes on hertsoginna endine sõbranna ja naine, keda on meedias kutsutud korduvalt Williami armukeseks.

 

Kommentaarid puuduvad