Südamlik otsus: räppar Reket annetab uue albumi tulud Austraaliale

Seitsmesed

Kodumaine räppar Reket on otsustanud anda ka enda poolt korraliku panuse, et Austraalia tulekahjudes kannatanuid aidata.

Laulja jagas Instagramis nii head kui palju kurvemat uudist. "Head uudised: “Kulutuli” on nomineeritud 2019 aasta parima albumi tiitlile.
Mitte nii head uudised: Austraalias on kulutule tõttu põlenud üle 100 000 km2 maapinda ning üle 500 000 000 metslooma on hukkunud (viissada milli!)."

Tuliselt lõõmava pildiga avalikustas ta, et plaanib ka ise tulega võitlejaid ja tules kannatanuid aidata. "Annetan kõik jaanuarikuised ‘Kulutule’ striimingurahad WIRES austraaliale, mis on AU suurim eluslooduse päästeorganisatsioon, et aidata leevendada õudusunenägude ulatust, mille oleme tekitanud loomadele ühes maailma kõige mitmekesisemas elupaigas. Sina ei pea tegema muud, kui ainult vajutama Spotify's play nuppu."

Reket õhutab ka neid oma panust andma, kes tema muusikat kuulata ei taha. "Ja kui sulle mu muusika ei meeldi, siis võid julgelt otse @wireswildliferescue kontole annetuse teha."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????Fighting fire with fire!????⠀ Head uudised: “Kulutuli” on nomineeritud 2019 aasta parima albumi tiitlile. ⠀ Mitte nii head uudised: Austraalias on kulutule tõttu põlenud üle 100 000 km2 maapinda ning üle 500 000 000 metslooma on hukkunud (viissada milli!).⠀ ⠀ Seega, annetan kõik jaanuarikuised ‘Kulutule’ striimingurahad WIRES austraaliale, mis on AU suurim eluslooduse päästeorganisatsioon, et aidata leevendada õudusunenägude ulatust, mille oleme tekitanud loomadele ühes maailma kõige mitmekesisemas elupaigas. Sina ei pea tegema muud, kui ainult vajutama Spotify's play nuppu.⠀ ⠀ Ja kui sulle mu muusika ei meeldi, siis võid julgelt otse @wireswildliferescue kontole annetuse teha. ⠀ ????????????⠀ ⠀ Much love.⠀ Tom

A post shared by R E K E T (@reket) on

Kommentaarid puuduvad