Nüüd siis teada! Brigitte Susanne Hunt paljastas uue töökoha

Seitsmesed

Täna hommikul avalikustati raadio Sky Plusi hommikuprogrammis uudis, et nendega liitub varem Power Hit Radios töötanud seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt, kirjutab Kroonika.

Brigitte esimeseks tööpäevaks on 27. jaanuar ning tema eetripartneriks saab olema Andi Raig, kellega koos asub ta juhtima saadet DriveTime igal tööpäeval kell 15-19. "Ma olen nii tänulik ja õnnelik, et ma saan iga päev positiivselt kõrgustes olla Eesti number 1 raadiojaamas," teatas Hunt.

Raadiojaama tuntuim saatejuht Alari Kivisaar võttis naise hommikuprogrammis vastu väga soojalt sõnadega: "Tere tulemast põrgu!" 

Detsembri keskel teatas Hunt Kroonika vahendusel, et lahkub oma endiselt töökohalt Power Hit Radiost, kus oli töötanud pea kolm aastat. „Intriigi siin pole ja lahkun teatava kurbusega – kõlistame klaase ja sööme kringlit, kallistame. Tundsin, et on aeg edasi liikuda,“ sõnas Hunt.

„Minu karjääri eredaim osa Poweris jääb aega, mil veel Urmas Kolsar programmijuht oli,“ tunnistas Brigitte, et ehk ongi aeg kõigeks uueks uue aastal. 

Loe täispikka artiklit Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad