Tuntud kiirtoidukett pakkus prints Harryle tööd

Seitsmesed

Möödunud nädalal teatasid prints Harry ja Meghan Markle, et on otsustanud loobuda kuninglikest kohustustest. Sellele avaldusele reageeris muuhulgas ka populaarne kiirtoidukett Burger King, pakkudes prints Harryle osalise koormusega tööd, kirjutab portaal Delish.

Sussexite avaldusele kuninglikust perekonnast lahkuda järgnes tormiline reaktsioon ning nende sündmuste taustal pakkus (naljatledes?) Burger King prints Harryle Twitteri vahendusel tööd "uues kuningaperes."

 

 

Burger Kingi säuts levib kulutulena ja paljud kommenteerijad on arvamusel, et Sussexi hertsog peaks Burger Kingi tööpakkumise kindlasti vastu võtma.

Kiirtoidukett on ka oma varasemates töökuulutustes märkinud, et kõik on oodatud kandideerima nende enda kuninglikku perre.

 

Kommentaarid puuduvad