Selgus üllatuslik põhjus Adele'i suure kaalulanguse taga

Seitsmesed

Eelmise aasta lõpul šokeeris Adele oma fänne enda imelise muutusega. Lauljanna oli peale lahutust kaotanud juba 45 kilogrammi, kuid kaalulanguse põhjus ei peitu selles, et staar endale uut meest otsiks või end atraktiivsemaks sooviks muuta, vaid selle taga on hoopis teine põhjus, kirjutab Kroonika.

Lähedaste sõnul on põhjus hoopis selles, et Adele soovib oma seitsmeaastasele pojale olla parem ema. "On lihtne keskenduda tema füüsilisele muutusele, kuid see on tõesti midagi suuremat," väidab allikas. "Ta jõudis punktini, kus ta ei tundnud end hästi. Ta teadis, et ta peab muutma midagi, sest ta tahab olla kõige tervislikum ema."

"Tema kogu fookus on sellel teekonnal olnud see, et kuidas olla tervislikum ja kuidas ta saaks oma keha paremini kohelda. See ei olnud kunagi olnud selleks, et kaalu kaotada. Tema kaalukaotus juhtus, sest ta tõmbas tagasi joomisega ja sõi rohkem päristoitu. Kuid nüüd armastab ta ka oma füüsilist muutust," lisas allikas.

"Ta on uus naine, kuid sama hea huumorimeelega," teatas ta. "Ta armastab oma sõpru ja tunneb enesekindlalt."

Kommentaarid puuduvad